Skip to main content

Nega proti gubam, ki vse spremeni

Kako se znebiti gub na obrazu?

Ste pripravljeni slediti rutini nege kože, ki vam ponuja neverjetne rezultate? Ta nega gub na osnovi retinola deluje hitro in omogoča znatno zmanjšanje dinamičnih gub in globokih statičnih gub.

Znebite se gub tako, da sledite trem preprostim korakom za čiščenje, zdravljenje in vlaženje kože. Vaša koža bo v hipu videti mlajša in bolj zdrava.

Čiščenje

Prvi korak je priprava kože. Priporočamo uporabo mikro pilinga za čiščenje obraza, ki nežno odstrani umazanijo, olje in druge nečistoče ter kožo pripravi na dobro vpijanje retinola.

 

 

Zdravljenje

Drugi korak k tej rutini je skrivno orožje proti gubam: Neutrogena® Cellular Boost koncentrirana krema proti gubam. Ta izdelek proti gubam s koncentriranim retinolom, katerega učinek je klinično dokazan, pomaga zmanjšati najgloblje in najbolj trdovratne gube ter izboljša tonus kože. Nanesite na očiščeno kožo enkrat na dan in nežno masirajte, da bodo rezultati vidni v samo enem tednu.

 

 

 

Vlaženje

Zahvaljujoč Neutrogena® Cellular Boost De-ageing dnevna krema ZF 20 lahko v tretjem koraku te rutine podvojite svojo moč v boju proti gubam. Količino graha te bogate vlažilne kreme nanesite na dobro očiščen obraz in vrat ter nežno zmasirajte, da zaključite zdravljenje proti gubam.

 

Poleg tega jo lahko kombinirate z Neutrogena® Cellular Boost De-ageing nočna obnovitvena krema s formulo HexinoITM za spodbujanje naravne proizvodnje kolagena in elastina ter vitamina C, ki pomaga popraviti neenakomeren ton kože in zmanjšati temne lise.

Neutrogena cara

Kaj je hialuronska kislina in kako koristi vaši koži?

Osnovno vodilo za glikolno kislino za kožo

Beauty & Skincare Tips

Nasveti za lepoto in nego kože

Izboljšajte svojo nego in lepoto kože z nasveti strokovnjakov.