Skip to main content

Neoglukozamin: izenačite ten kože in pridobite svetlejšo kožo v 1 tednu

neoglukozamin

Kaj je Neoglukozamin®?

Verjetno ste že slišali za govorice o AHA, PHA in hialuronski kislini. Čas je, da spoznate najnovejšo sestavino za posvetlitev kože na trgu. Neoglukozamin® je vrhunski amino sladkor, ki pomaga pri obnavljanju in posvetlitvi kože. Tako kot hialuronska kislina povečuje hidratacijo, Neoglukozamin® poskrbi za svetlejšo kožo. V nasprotju z drugimi sredstvi za posvetlitev kože je Neoglukozamin® dejansko gradnik hialuronske kisline, ki pomaga obnoviti kožo za bolj svežo in sijočo polt.

Kako deluje neoglukozamin?

Vsakih 30 dni se po naravni poti odstrani zgornja plast kože. To se imenuje površinska celična obnova. Včasih pa se te stare kožne celice zataknejo in takrat izgleda vaša polt brez življenja. Toda kaj točno je pusta koža? Preprosto povedano, pusta koža je posledica dehidracije, neenakomernega tena in teksture.

Neoglukozamin®, ki se bori proti pustosti kože izpolnjuje tri ključne potrebe za bolj svetlo kožo:

Ponovna obnova

Dokazano je, da neoglukozamin® 10x hitreje obnavlja površinske celice kot koža, ki ni bila tretirana. Pospešuje proces obnove kože, saj pomaga starim celicam, da se odgozdijo.

Enačenje tena

Neoglukozamin®, ki zagotavlja enakomernejši ten in teksturo kože, zmanjšuje videz temnih madežev, tako da preprečuje nastajanje pigmentacije kože.

Vlaženje

Neoglukozamin® je gradnik hialuronske kisline, zato učinkovito napolni in vlaži kožne celice za sijočo polt.

Poleg tega Neoglucosamine® pomaga tudi pri preprečevanju drobnih gubic!

Najboljša rutina za svetlejšo kožo

Prepričajte se sami, kako lahko Neoglukozamin® z novo Neutrogeno Bright Boost poskrbi za svetlejšo in enakomernejšo kožo v samo enem tednu. Ta večnamenska kolekcija izkorišča moč neoglukozamina®, da ohranja vašo kožo navlaženo, medtem ko odstranjuje stare celice, ki so brez življenja. Izvedite, kako lahko Bright Boost vključite v svoj režim:

Bright Boost Gel krema

Pospešite površinsko obnovo celic s to lahko,  vlažilno kremo z neoglukozaminom®, PHA in AHA pilingi. Nanesite jo dvakrat na dan na obraz in vrat, da boste v trenutku razkrili svoj sijoč videz, osvetljen od znotraj.

Serum za osvetlitev Bright Boost

Izboljšajte ten, teksturo in čistost svoje kože s  serumom, obogatenim z neoglukozaminom®. Dnevno vmasirajte 4 do 5 kapljic v obraz. Profesionalni nasvet: v kombinaciji z gel-kremo boste dosegli 3-krat večjo moč posvetljevanja!

Bright Boost vlažilna krema za posvetlitev kože z zaščitnim faktorjem SPF

Izpostavljenost soncu je eden glavnih vzrokov za izsušeno kožo, neenakomeren ten in teksturo. Pred odhodom na prosto nanesite širokospektralno zaščito pred soncem s semeni Moringe, vitaminom C, vitaminom E in neoglukozaminom®, ki vam bo pomagala ohraniti enakomernejšo polt.

Najboljše prakse:

Bright Boost je varen za uporabo s sestavinami, kot so AHA, PHA in BHA, vendar lahko mešanje Bright Boost z retinolom zmanjša učinkovitost obeh izdelkov. Če so v vaši rutini tudi izdelki z retinolom, jih poskusite uporabljati izmenično.

Zakaj je glicerin vaša nova obramba pred suho kožo?

Neutrogena cara

Kaj je hialuronska kislina in kako koristi vaši koži?