Skip to main content

Odkrijte katera vlažilna sredstva so najboljša za vaš tip kože

najbolja hidratantna krema

Iskati in najti najboljšo vlažilno kremo za obraz za naš tip kože nas postavlja pred različna vprašanja. Ali potrebujem samo eno samo ali več različnih vrst? Naj izberem vlažilno kremo z zaščito pred soncem za vsakodnevno uporabo ali naj poleg dnevne kreme nanesem še kremo za sončenje? In pri kateri starosti naj začnem uporabljati nočno kremo?

Strokovnjaki vedo, da je negovana in navlažena koža ključnega pomena za ohranjanje zdravja kože (in zmanjševanje znakov staranja), zato so predvideli ta vprašanja in potrebe ter oblikovali možne rešitve, ki ustrezajo vaši rutini nege kože in posebnim potrebam vašega tipa kože.

Kako si izbati najboljšo vlažilno kremo?

Strokovnjaki za vlaženje pri Neutrogeni® poudarjajo, da je, kot prvi korak, treba najprej oceniti svoj tip kože in njene potrebe: vedeti morate, ali je vaša koža suha, občutljiva, normalna, mešana, nagnjena k aknam ali zrela.

Običajne vlažilne kreme so lahko mastne in ostanejo na površini kože ter jo ščitijo pred izgubo vode in ji dajejo gladek občutek. Čeprav pomagajo ohranjati vlago in ščitijo kožo pred vremenskimi vplivi, obstajajo sodobnejša vlažilna sredstva, ki prodrejo v kožo in jo globinsko navlažijo od znotraj ter jo ohranjajo elastično in sijočo dlje časa.

Linija Neutrogena® Hydro Boost je bila zasnovana tako, da zagotavlja univerzalno vlaženje za različne tipe kože. Poiščite najboljšo vlažilno kremo za svojo kožo!

Vlažilna krema za suho in občutljivo kožo

Hydro Boost Gel krema brez dišav je zaradi svojih hranjivih značilnosti idealna za suho in občutljivo kožo, saj jo intenzivno neguje.

Vlažilna krema za mešano kožo

Hydro Boost vodni gel za mešano kožo ali kožo nagnjeno k aknam globinsko vlaži kožo, ne da bi pustil sledi. Vlažilno kremo za splošno uporabo, kot je Hydro Boost, lahko uporabljate podnevi in ponoči, kadar uporabite vlažilno kremo zjutraj, pred začetkom dneva, vedno nanesite tudi zaščito pred soncem s faktorjem SPF 15 ali višjim.

hidratantna_krema_za_mjesovitu_kozu.jpg

vlažilna krema za mešano kožo

Če imate raje vlažilno kremo "vse v enem", ki je odlična za jutra, ko vam primankuje časa, lahko poskusite izdelke, kot je Neutrogena® Hydro Boost Urban Protect tekočina za obraz®, ki zagotavlja lahkotno vlaženje in zaščito v enem priročnem paketu.

Ne glede na to, katero vlažilno kremo izberete, morate upoštevati dvoje: dnevne vlažilne kreme in sredstva za zaščito pred soncem ščitijo kožo pred vremenskimi vplivi, nočne pa ji pomagajo okrevati po dehidraciji in poškodbah, ki jih neizogibno utrpimo v vsakdanjem življenju.

Nega suhih rok

Zakaj je glicerin vaša nova obramba pred suho kožo?